Партнерска програма

zimnica.mk партнерската програма е бесплатна и им овозможува на партнерите да заработуваат преку поставување на линк или повеќе линкови на нивните интернет страници кои ќе го/ја рекламираат zimnica.mk или специфичен производ/услуга. За секоја продажба што е направена преку кликнување на тие линкови, ние ви исплаќаме соодветна партнерска провизија. Стандардната партнерска провизија моментално изнесува 3%.

За повеќе информации, посетете ја страната за Чести прашања или погледнете ги нашите Партнерски услови за користење.

zimnica.mk © 2021. UKION SHOPS